Contacte i informació sobre Slow Food Vallès Oriental: slowfoodvallesoriental@gmail.com
Si vols fer-te soci clica aquí

dilluns, 18 de gener de 2010

Acta assamblea 16 de gener

ACTA DE LA REUNIÓ DEL DISSABTE 16 DE GENER

En el marc d'un esmorzar més que deliciós compost de ventre d'ossos de
Cal Bartalot de Mollet, i un embotit de col de pell de galàpet
elaborat per en Pep Salsetes, tot banyat amb oli de la Plana de
Castelló, del qual les seves oliveres han estat recuperades i
anomenades baluard slow food. I com no pot ser d'una altra manera, pa
amb tomàquet. Varem realitzar doncs una nova reunió del Convivium Slow
Food Vallès Oriental on vàrem prendre els següents acords:

- Convocar per al proper dia 6 de febrer un Tast de les diverses
varietats de mongetes collides al Vallès (genoll de crist, ganxet, or
i plata, carai...). L atrobada serà a Casa en Pep Salsetes, a
l'Ametlla del Vallès.

- Es va presentar el bloc Slow Food Vallès Oriental:

http://slowfoodvallesoriental.blogspot.com/

Es va demanar que tots els socis hi féssin la seva aportació per
petita que sigui per tal de donar-li una vida activa i dinàmica al
bloc. En són els responsables la Rosa Maria i en Màrius.

- Es va acordar convocar una nova reunió per al proper dia 27 de gener
per a parlar del Mercat de les Llavors.

- També es va demanar que tots els socis i sòcies vagin fent els
pagaments anuals a l'entitat. Per a més informació us podeu posar en
contacte amb en Jordi Pujades.

Salutacions,

Convivium Slow Food Vallès Oriental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada