En el marc d'un esmorzar més que deliciós compost de ventre d'ossos de
Cal Bartalot de Mollet, i un embotit de col de pell de galàpet
elaborat per en Pep Salsetes, tot banyat amb oli de la Plana de
Castelló, del qual les seves oliveres han estat recuperades i
anomenades baluard slow food. I com no pot ser d'una altra manera, pa
amb tomàquet. Varem realitzar doncs una nova reunió del Convivium Slow
Food Vallès Oriental on vàrem prendre els següents acords:
- Convocar per al proper dia 6 de febrer un Tast de les diverses
varietats de mongetes collides al Vallès (genoll de crist, ganxet, or
i plata, carai...). L atrobada serà a Casa en Pep Salsetes, a
l'Ametlla del Vallès.
- Es va presentar el bloc Slow Food Vallès Oriental:
http://slowfoodvallesoriental.
Es va demanar que tots els socis hi féssin la seva aportació per
petita que sigui per tal de donar-li una vida activa i dinàmica al
bloc. En són els responsables la Rosa Maria i en Màrius.
- Es va acordar convocar una nova reunió per al proper dia 27 de gener
per a parlar del Mercat de les Llavors.
- També es va demanar que tots els socis i sòcies vagin fent els
pagaments anuals a l'entitat. Per a més informació us podeu posar en
contacte amb en Jordi Pujades.
Salutacions,
Convivium Slow Food Vallès Oriental
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada