skip to main
|
skip to sidebar
Contacte i informació sobre Slow Food Vallès Oriental:
slowfoodvallesoriental@gmail.com
Si vols fer-te soci clica
aquí
divendres, 26 de febrer del 2010
Les mongetes seques i cuites
No podem posar els sabor però les imatges.....
Genoll de Crist (Llerona)
Ull de Perdiu (l'Ametlla del Vallès)
Or i p
lata (Lliçà d'Amunt)
Or i plata (Martorelles)
Or i plata (Bigues)
Ull de perdiu (Samalús)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Pàgines
Poesia i bon menjar (NOVA!!)
Joan Amades: Març
Calendari Slow Food
AMPLIAR CALENDARI
Slow Food Vallès Oriental
Som un grup de persones de diverses procedències, professions i edats, però amb l'objectiu comú sobre els aliments:
BONS, SANS I JUSTOS, que és la base de l'organització Slow Food.
Què és Slow Food?
Etiquetes
Actes
(3)
Agricultura
(1)
Articles
(1)
Comprar
(2)
Convivium
(1)
Cuina
(1)
Degustació
(1)
Estudis
(1)
Persones
(1)
Productes
(3)
reiniciem
(1)
Seguidors
Webs
Fundació Universitària Martí l'Humà
Sant Fost
AC Granollers
Centre d'Estudis Mollet
Thermalia
Museu de Cardedeu
Museu de Granollers
Gastroteca
Unió de pagesos
Slow Food internacional
Parc de les olors
Les Refardes
La cuina vermella
Esporus
Consorci Turisme Vallès Oriental
Associació defensa i estudi de la natura
Associació de productors i artesans VO
Associació Agroecològica de Gallecs
Arxiu del blog
►
2011
(13)
►
de juliol
(1)
►
de maig
(3)
►
d’abril
(1)
►
de març
(1)
►
de febrer
(6)
►
de gener
(1)
▼
2010
(15)
►
d’abril
(1)
►
de març
(1)
▼
de febrer
(7)
Les mongetes seques i cuites
Acta de l'assemblea
Tast de mongetes
A més del llistat ...
Pep Salsetes "guanya" la Mitja Marató de Granoller...
Canvi de data!!!
Productes
►
de gener
(6)
►
2009
(1)
►
de desembre
(1)
El nostre perfil
Slow Food Vallés Oriental
Unknown
Visites
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada