Contacte i informació sobre Slow Food Vallès Oriental: slowfoodvallesoriental@gmail.com
Si vols fer-te soci clica aquí

dilluns, 15 de febrer del 2010

A més del llistat ...

Avui ampliem el llistat explicant-nos una mica.

  • Pa Artesà: Forn de pa que, a més de treballar encara amb forn de llenya i pasta mare, ofereix pans tradicionals com ara el pa de Valls entre d'altres.
  • Embotits; Ventre dels ossets: Un embotit tradicional del Vallès molt ben treballat i amb un resultat espléndit. Amb aquest a més de poder-lo menjar amb pa amb tomàquet forma part de plats guisats amb sofregit faves desgranades, pèsols o mongetes del ganxet.
  • Cigrons del Vallès: Cigro petit molt fi i gustòs que tant es pot menjar amanit amb oli com en guisats.
  • Embotits; Butifarra negra i altres : Encara conserven les elaboracions tradiconals. Recomenem deixar-vos aconsellar per els mateixos productors ja que és una empresa familiar.
  • Mel: El Ricard practica la producció de mel amb sistema fixe i ambulant, sempre amb sistema artesanal. Aconsegueix amb aquests mètodes diferents aromes i gostos molt variats.
  • Oli de la Garriga;
  • Cabrit: Són d'agricultura ecològica i de molt bona qualitat.
  • Mató de cabra: La Sra Clotet, des de fa molts anys va iniciar la recuperació de l'estil tradicional del mató de cabra. El seu fill ho continua en l'actualitat conservant la finura del producte.
  • Pasta de sopa: Aquesta empresa treballa amb farina de blat dur i amb maquinària i procediments de tota la vida. A part de la qualitat gustativa, la pasta, un cop cuita, conserva força temps la textura, ja que no s'estova.

1 comentari:

  1. us donc a coneixer a aquests amics
    Les Flors del Montseny - Artesania Alimentaria Negoci familiar:Les Flors del Montseny es una empresa de caire familiar que des de l'any 1980, al poble del Montseny, elabora productes Alimentaris d'alta qualitat, aitals com Confitures, Melmelades,Vinagres especials, Pa de Figues i altres productes detipus "Gourmet".Direcció de correoelectrónico:artesania.alimentaria@florsmontseny.comSitio web:http://www.florsmontseny.comOficina:938473061Lugar:P/. Major, 6
    Montseny, Spain, 08469. Noticies:Actualment Fabriquem i distribuim Vermut de Poble, Cava Brut Natur Gran-Cru, Melmelades, Confitures i Pa de Figues i Prunat, també tenim una linea de Salses i Olis i Vinagres especials macerats amb herbes i fruites.
    joan salvany

    ResponElimina